fbpx

SportCity Bowling is dé plek waar u uitstekend kunt bowlen en eten.

Bowlen en eten is al jarenlang één van de meest populaire en succesvolle combinaties voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes of zomaar een avondje op stap met vrienden of vriendinnen. Ook bij SportCity Bowling vindt u diverse arrangementen om bowlen en eten te combineren.

SportCity Bowling beschikt over een gezellig grand café en twee sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Beide restaurants zijn onlangs volledig vernieuwd en voorzien van een nieuwe inrichting en ventilatie. Onze koks bereiden maaltijden van de mediterrane tot de traditionele keuken, van een heerlijk steengrill menu tot een uitgebreid lopend buffet aan de bowlingbaan.

De meest succesvolle combinatie van bowlen en eten is nog altijd het bowlen en steengrillen. Bij SportCity Bowling bent u dan ook aan het juiste adres. Met reeds jarenlange ervaring en wisselende menusamenstellingen heeft SportCity Bowling een verrassend steengrillmenu voor u gecreëerd waarmee bowlen en eten gegarandeerd een (smakelijk) succes wordt.

Zelf nog even rustige natafelen? Voor de kinderen nu ook gratis spelen in onze kinderspeelruimte!

Heeft u liever de vrijheid om zelf uw menu te bepalen voor het bowlen en eten? Geen probleem, SportCity Bowling serveert ook uitegbreid keuzemenu’s , bereidt door één van onze gekwalificeerde koks. Dagvers en gezond!

Vegetarisch of allergie

Zijn er personen binnen uw familie, bedrijf of vriendenclub die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten? SportCity Bowling heeft diverse alternatieven!  Wij plaatsen een aparte steen op tafel voor de halal en vegetarische gerechten zodat het eten gescheiden blijft. Heeft u een lactose en/of gluten-allergie, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij beschikken over een aparte frituur waar wij frites en (speciale)snacks in bakken.
Ook hebben wij glutenvrije sauzen en brood.

Extra mogelijkheden

Vegetarische gerechten (geleverd door de vegetarische slager)
Halal vleesspiesen (geleverd door een erkend slager)
Visspiesen van zalm en pangasius rolletjes met Hollandaise saus)
Consumptiemunten makkelijk voor grotere groepen
All-in drankarrangementen vanaf 25 personen
Prijsuitreikingen
Koffie met gebak