Met hoeveel personen kan ik op een baan bowlen?

U kunt met maximaal 7 spelers invoeren op 1 bowlingbaan. Vanaf 7 personen of meer raden wij u dan ook aan om 2 banen te reserveren. Bij dinerarrangementen en kinderfeestjes worden de banen automatisch ingedeeld naar het aantal personen waarvoor u reserveert. U hoeft dus zelf geen extra banen te reserveren. De prijs van het arrangement blijft in dat geval hetzelfde.

Bijvoorbeeld: U wilt met 8 personen steengrillen en bowlen. U krijgt dan automatisch 2 banen, en het arrangement voor het bowlen en dineren blijft € 28,50 per persoon.

Vanaf hoeveel personen kan ik reserveren voor een (diner)arrangement?

We hanteren een minimum aantal van 4 personen voor ons keuzemenu. Bij het steengrillen kunt u met minder personen reserveren, maar betaalt u wel €3,50 per ontbrekend persoon.

Hoe is het gesteld met de voorzieningen betreft specifieke dieetwensen?

SportCity Bowling vindt het belangrijk dat iedereen in uw gezelschap optimaal van het diner kan genieten. Zijn er dus personen die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten, dan voorzien wij u hierin graag.

Zo hebben wij:

– Vegeratische gerechten (geleverd door de vegetarische slager)

– Halal vleesspiesen ( geleverd door een erkende slager)

– Visspiesen van zalm en pangasius rolletjes met Hollandaise saus

– Glutenvrij dieet

– Lactose-intolerant dieet

Hoe werkt reserveren bij SportCity Bowling?

U kunt bij ons op verschillende manieren reserveren. Zo kunt u vanaf 13:00 uur bellen naar 071-5411723 om een reservering te bespreken. Sinds kort is het bij ons ook mogelijk online uw bowlingbaan of diner te reserveren (klik hier). Mocht u aanvullende vragen hebben om bowlen, een dinerarrangement, of de zaalhuur te bespreken, kunt u het beste naar ons bellen of langskomen zodat we uw wensen uitvoerig kunnen doornemen.

Waar bestaat de kinderspeelruimte uit?

SportCity Bowling beschikt naast het (disco)bowlen voor kinderen ook over een speelruimte. Dit is uitermate geschikt tijdens kinderfeestjes, of als u nog aan het dineren bent en de kinderen willen spelen. Deze speelruimte heeft een grote speelconstructie, een XboX Kinect, en een Touch screen spelletjescomputer.

De ruimte bevind zich in de hal onder aan de trap en is gratis te gebruiken. Spelen is zonder begeleiding.

Welke hulpmiddelen zijn er voor kinderen?

SportCity Bowling beschikt over bumpers voor kinderen zodat de bal niet in de goot gaat. Deze zijn per persoon instelbaar; de bumper komt omhoog voor de kinderen, en verdwijnt weer als u zelf aan de beurt bent.

Ook hebben wij ‘rol rekjes’, waarbij het kind een bowlingbal van een rek kan laten rollen, mocht een bowlingbal werpen niet goed gaan. Uiteraard kunt u hier zelf ook gebruik van maken. Daarnaast hebben we speciale, lichte bowlingballen voor kinderen.

Deze hulpmiddelen zijn voor iedere baan beschikbaar dus hoeft u deze niet te reserveren

Ik heb een pas van SportCity, kan ik deze op enige manier gebruiken bij SportCity Bowling?

De leden pas van SportCity is bij ons niet te gebruiken voor vaste aanbiedingen en of kortingen. Een aantal keren per jaar sturen wij per email kortingscodes naar de leden.

Wel kunt u de Piggy Spaarpas downloaden om zo voordelig bij ons te kunnen blijven bowlen.

Hoe is het gesteld met de rolstoelvoorzieningen van SportCity Bowling?

Ons centrum is op dit moment niet rolstoelvriendelijk.

SportCity Bowling is vanuit de parkeergarage onder het Winkelhof te bereiken via een lift. Van daaruit is er een trap aanwezig om in het pand van SportCity Bowling te komen. Wel kan het aanwezige personeel, indien verantwoord en samen met uw gezelschap, de persoon in kwestie deze trap optillen. (+- 8 treden, rechtuit). Boven in de bowling zijn geen toiletfaciliteiten aanwezig.

Hoe is een kinderfeestje ingedeeld?

Onze kinderfeestjes zijn op woensdag, vrijdag- en zaterdagmiddag te reserveren tussen 14.00 uur en 17.00 uur. U kunt op een heel uur reserveren, en de totale duur van het feestje duurt ongeveer 2 uur. Wij raden u aan ongeveer een half uur voor aanvang van het feestje aanwezig te zijn. U krijgt een tafel voor uw feestje toegewezen, waar bijvoorbeeld cadeautjes kunnen worden uitgepakt. Vervolgens wisselen de kinderen de schoenen, gaan ze een uur disco bowlen, en wisselen weer de schoenen. Hierna gaan ze frites met kipnuggets eten, met een ijsje toe. Daarna is er nog wat tijd om te spelen en krijgt de jarige van ons een cadeautje.

Geaccepteerde betalingen

Wij accepteren contant geld en pin, creditcard is niet mogelijk.

Bedrijven, instellingen en scholen kunnen bij ons op rekening bestellen. Neem contact met ons voor de aanvullende voorwaarden.

Mogen er huisdieren worden meegenomen?

Het meenemen van huisdieren is bij SportCity Bowling niet toegestaan.